Cumpărați o cameră de remorcă BU în Moscova. Cât de corect?

Nu este un secret pentru nimeni că toate remorcile din țară sau remorcile din Rusia sunt importate pentru noi în principal din Europa, mai puțin adesea din America.

Uzinele producătorilor europeni de remorci, cabane, cele mai multe dintre acestea fiind situate în Germania, dar există și branduri de remorci rezidențiale, produse în Olanda și Franța. Industria caravanelor pe scară largă există, de asemenea, în Marea Britanie.

Cum sa alegi dacha-ul de la dreapta pe piata rusa si sa nu cumperi o pisica intr-o punga?

Să analizăm problema cumpărării temeinice a unei remorci rezidențiale.

Producătorii de rulote britanice își completează cu generozitate remorcile cu diverse echipamente suplimentare, cum ar fi un cuptor pentru gătit, un cazan pentru încălzirea apei, alimentat cu gaz. Aceste remorci au întotdeauna cabine de toaletă spațioase și nu sunt rareori dușuri separate. Cu toate acestea, aceste vagoane auto remorci există dezavantaje. Una dintre primele este clima insulară din Marea Britanie, care transformă destul de repede pereții scurgeri ai unui camper în praf. De asemenea, autotrenurile din BU au o suspensie de cauciuc și cauciuc destul de slabă, care este complet incapabilă să facă față direcțiilor noastre din Rusia, ceea ce duce la distrugerea rapidă a întregii case pe roți. Apropo, cabinele rezidențiale din Anglia sunt întotdeauna mai ieftine decât cele similare din Germania.

După cum am menționat mai devreme, majoritatea producătorilor europeni sunt concentrați în Germania. Există fabrici care produc în mod drastic vase de grădină, care au prețuri destul de rezonabile (cum ar fi planta Hobby), dar nu prea deosebite de rezistența lor. Există și alte mărci (precum Tabbert, Wippert, LMC, Fendt etc.) care au o marjă de siguranță mai mare, dar sunt inferioare unui preț mai mare.

Există mai mulți producători de remorci de automobile din Olanda (Kip, Avento). Aceste caravane se disting prin durabilitate și calitatea construcției și pot merge mai mult pe drumurile din Rusia.

Există, de asemenea, producători scandinavi de remorci rezidențiale (Matkajja, Polar, Solifer, Kabe, Cabby). Aceste remorci au pereți mai groși, un podea dublă și un sistem de încălzire cu lichid pentru modulul rezidențial, ceea ce permite oaspeților acestei remorci de iarnă să trăiască confortabil în timpul iernii, la o temperatură chiar de 40 de grade. Dar eticheta de preț a unor astfel de caravane puternic "musca".

Încă nu există producători ruși de remorci. Unii entuziaști încearcă să se ocupe de această nișă, dar deocamdată modelele lor sunt similare cu designerul "dacha trailer cu propriile mâini". Deși în republica vecină a Belarusului, producătorul MAZ-Kupava, care construiește mai multe caravane care copiază vechile modele Adria, precum și module rezidențiale pe Gazelle, a existat de mult.

Cumpărați o cameră de remorcă BU în Moscova la prețuri accesibile este posibilă, dar trebuie să abordați în mod competent chestiunea alegerii. Odată cu deschiderea frontierei cu Belarus, o inundație de remorci pentru camionetele oferite de vânzătorii din Belarus s-au grabit la noi. Prețurile pentru astfel de remorci rezidențiale din Belarus sunt întotdeauna mai atractive decât cele de la Moscova, însă riscurile de a se transforma într-un produs "rău" sunt destul de mari aici.

Chiar și după ce ați achiziționat o mașină pentru rulote de calitate, nu puteți fi siguri că va fi capabil să stea fără probleme (de exemplu, Moscova-Astrakhan) fără probleme. Toate suspensiile de pe astfel de remorci sunt arse din cauciuc, care nu se disting prin intensitatea energetică ridicată. Prin urmare, pentru a prelungi durata de viață a locuinței dumneavoastră pe roți, vă recomandăm să vă ocupați imediat de reprelucrarea suspensiei pe un autovehicul independent, pe izvoare sau premobiloni. O astfel de modificare poate fi efectuată în centrul nostru tehnic!

Loading...

Lasă Un Comentariu